FLOWER POWER VALOKUVANÄYTTELY

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli ilahduttaa asiakkaitaan valokuvaaja Pasi Haarasen intensiivisillä kukkavalokuvilla 18.4.2017 saakka. Taulujen tunnelmista voi nauttia vapaasti kierrellessään hotellin aulatiloissa - kaikissa kerroksissa. Näyttelytyöt ovat myynnissä, oman ”voimakukkansa” voi varata ja lunastaa valokuvaajalta näyttelyn päätyttyä.

KUVANI OVAT KUKKIEN JA VEDEN LIITTO

”Kukat ovat toimineet kautta aikojen tunteiden ja viestien välittäjänä. Kukat ovat innostaneet ja inspiroineet minua tutkimaan kukkien muotomaailmaa valokuvaamalla. Kukat vaikuttavat älyn ja tunteiden tasolla. Kunkin kukan väri ja muoto puhuttelee eri ihmisiä eri tavalla, kertoen jokaiselle katsojalle oman tarinansa.”

”Olen työmetodissani hyödyntänyt veden heijastuksia. Vesi on vahvasti läsnä kuvissani. Vesi on elämän synty ja lähde, elementtinä se edustaa tunnetta. Tässä suhteessa vesi ja kukat kohtaavat ja rakentavat uuden tarinan. Kuvani ovat kukkien ja veden liitto.”

”Kaikki teokseni olen vedostanut Hahnemyllin FineArt Canvakselle, jonka jälkeen olen maalannut vedokset vernissalla ja akryylimaalilla. Teokset olen pingottanut Lobster Framen kiilakehyksiin saadakseni parhaan lopputuloksen tukemaan teoksieni luonnetta.”

- Pasi Haaranen

 

Näyttelyn yhteyshenkilöt 
Kuvaaja, Pasi Haaranen, pasi@pr-studio.fi, 0400 422 164
Kuraattori, Marju Lökström, marju@ozo.fi, 041 534 3115

Näyttelytöiden myynti ja tiedustelut esittelytilaisuuksista
Pasi Haaranen, pasi@pr-studio.fi, 0400 422 164


Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä Wellness&SPA -palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tyylikkäät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienien kuin suurienkin tilaisuuksien järjestämisen.

Ryokan Oy työllistää yli 50 henkilöä, lisäksi alihankintana ostetut palvelut työllistävät yli 20 henkilöä. Ryokan Oy:n ensimmäinen tilikausi päättyi 31.12.2016. Vuoden 2016 liikevaihto ylitti 7 miljoonaa euroa.