HÄÄ- JA JUHLAPALVELUT

Täydennä juhlasi monipuolisilla palveluillamme, kuten hääsviitillä ja spa-hoidoilla. Voitte vuokrata hotellin halutessanne myös yksityiskäyttöön. Lisäksi ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kautta hoituu helposti juhlapäiväsi kukat ja somistus, konditoriatuotteet, ohjelma, kuljetuspalvelut, valokuvaus, videokuvaus ja narikkapalvelut. Kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme.


POLTTARIT
Hemmottelevat Spa by [ comfort zone ] -hoidot, allasosaston rentouttavat altaat ja herkulliset ravintola-annokset. Kylpyläosaston yksityissauna tai meren rannassa sijaitseva rantasauna tarjoavat upeat puitteet polttareihin. Monipuoliset oheisohjelmat järjestyvät ja onnistuvat yhteistyökumppaneidemme kanssa.

MORSIUSSAUNA
Morsiussauna häitä edeltävänä iltana valmistaa morsiamen henkisesti ja fyysisesti tärkeään päivään. Långvikin rantasaunassa tai kylpyläosaston yksityissaunassa morsian voi saunoa lähimpien ystäviensä kanssa.

SPA-HOIDOT
Morsiamelle suosittelemme ennen häitä valmistavia Långvikin Spa-hoitoja. Voit varata hoitosi myös ONLINE.

KAMPAAMO
Långvikin parturi-kampaamossa pääset nauttimaan kampaamo- ja kauneushoidoista. Parturi-kampaamo ja meikkauspalvelut sopimusten mukaan. Tiedustelut vastaanotto@langvik.fi / (09) 2959 9301

OHJELMA
Bändille ja muuhun häiden ohjelmaan sopiva esiintymislava, äänentoisto sekä tanssiparketti ovat vuokrattavissa erikseen. Järjestämme ohjelmaa mm. Dj:n ja muiden ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Järjestä rennot jatkot retrohenkisessä Jake' s Clubissa ja huolehdi vieraillesi yöruokailu.

MAJOITUS
Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja -aamusta nauttimiseen. Sviittimajoitus, Långvikin onnittelutervehdys ja laadukas aamiaisbuffet sisältyvät Långvikin hääyöhön. Hotellissa on huoneita 96, missä vieraanne majoittuvat ylellisesti. He pääsevät nauttimaan kylpylä- ja kuntosalipalveluistamme sekä herkullisesta buffet -aamiaisesta.

 

TERVETULOA LÅNGVIKIIN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.

 

               


Kuva: Jaan Sokk Photography