LÅNGVIKIN HÄÄYÖ

Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja -aamusta nauttimiseen. Hääyön voi viettää sviitissä tai standard -huoneessa. Hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa viettävät voivat varata Långvikin hääyö -paketin. Muille suosittelemme esim. Luksuslahjakorttia, joka sisältää 1 vuorokauden majoituksen sviitissä kahdelle hengelle tervehdyksen kera.


LÅNGVIKIN HÄÄYÖ 299€/vrk
sisältää majoituksen sviitissä, Långvikin onnittelutervehdyksen sekä laadukkaan aamiaisbuffetin. Långvikin hääyö -paketti on tarkoitettu ainoastaan hääpareille, jotka järjestävät hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa ja paketti on varattavissa ainoastaan myyntipalvelun kautta myyntipalvelu@langvik.fi / Puh. (09) 2959 9139

Sviittivaihtoehtomme ovat saunallinen sviitti tai tilavampi business sviitti. Molemmissa sviiteissä on poreamme. Huoneessa odottavat VIP -suklaat, -hedelmät ja kuohuviinipullo. Majoitukseen kuuluu vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille sekä herkullinen buffetaamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Allasosaston takkasyvennyksessä voit pysähtyä hetkeksi rentoutumaan.

 

HUONEVARAUKSET LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA 
tai vastaanotostamme puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi

Tutustu etukäteen virtuaalikierroksella tai lukemalla yleisesitteemme.
Muistathan varata ajoissa paikkasi myös hemmotteleviin Långvik Spa by [ comfort zone ] –hoitoihin. VARAA HOIDOT ONLINE.