SPA-HOIDOT RYHMILLE

Rentoudu ja vietä ylellisiä hetkiä ystävien tai kollegoiden kesken hyvinvoinnin merkeissä! Långvik Spa by [ comfort zone ] tarjoaa ihania hemmottelupaketteja pienemmille ja vähän suuremmillekin ryhmille. Pakettien lisäksi saatavilla on 30 minuutin yksilöhoitoja ryhmille, kysy lisää vaihtoehdoista myyntipalvelustamme.

 

YRITYSPAKETIT
osallistujat
min.8 / max.12 henkilöä aika 2h


BEAUTY BAR
Pidä hauskaa ja opi oikeat tekniikat ihonhoitoon! Käytössänne laadukkaat ihonhoitotuotteet. Tarjoamme kaikille lasillisen kuohuvaa tai raikkaan smoothien. 
hinta 400€ /8 hlöä. Lisähenkilöt 50€ /hlö.

Beauty Bar -kasvohoito
Kosmetologin ohjaamana jokainen tekee itselleen kasvohoidon, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen sekä henkilökohtaiset tuotesuositukset. Ihoa hemmotellaan laadukkailla [comfort zone] –ammattikosmetiikkasarjan tuotteilla. Opi tekemään kasvojen piirteitä muokkaava kasvojumppa ja kasvohieronta.


PICTURE PERFECT
Picture Perfect -paketti tuo jokaisen kauneuden esille ja on loistava alku upealle illalle! Meikkitaiteilija ja kampaaja stailaavat jokaisen osallistujan hehkeän kauniiksi. Jokainen pääsee meikkiin ja kampaukseen vuorollaan, jonka jälkeen on valokuvaus. Päivästä saat muistoksi jälkikäsitellyn kuvan itsestäsi. Hintaan sisältyy myös yksi ryhmäkuva. 
hinta 140€ /hlö. min.8 hlöä.

 

IRTIOTTOPAKETIT
osallistujat
min.3 /max.6 henkilöä aika n.2h


FUN FEET
Opi kosmetologimme neuvoilla miten jaloille tehdään kaunistava pedikyyri. Perehdytyksen jälkeen jokainen voi rauhassa soveltaa oppeja kylpemisen ja saunomisen lomassa. Tarvittavat tuotteet odottavat teitä kauniissa lahjakassissa yksityissaunassa. Tarjoamme kaikille lasillisen kuohuvaa tai raikkaan smoothien! Valitse saunoista Helmihopea tai Rantasauna. Helmihopea sijaitsee kylpylän yhteydessä ja rantasauna meren rannalla, missä laituri mereen. Vuokra sisältää pyyhkeet, kylpytakit ja tohvelit. 
hinta jalkahoito 38€ /hlö min.3 hlöä + saunavuokra 250€ /2h


ME IN THE MIRROR
Opi meikkauksen salat ammattilaiselta ja nauti yhdessäolosta! Kaunistaudu ilta- tai päivämeikillä! Opi samalla sinulle sopivat vinkit meikkitaiteilijan opastuksella. Demo tehdään yhdelle ryhmän henkilölle ja meikkitaiteilija opastaa samanaikaisesti muita ryhmän jäseniä. Tilaisuudessa käytetään laadukkaita Joe Blasco/Kryolan –meikkituotteita. Hintaan sisältyy lasillinen kuohuvaa tai smoothie.
hinta 82€ /hlö min.3 hlöä

Valokuvaus
Haluaisitko kuvat mukaan? Lisää tilaisuuteen valokuvaussessio. Saatte ihanasta päivästä muistoksi jokaiselle osallistujalle jälkikäsitellyn yksilökuvan sekä ryhmäkuvan.
hinta 35€ /hlö

Hiusten stailaus
Lisäpalveluna hiusten stailaus
hinta 35€ /hlö

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.