SPA-HOIDOT RYHMILLE

Rentoudu ja vietä ylellisiä hetkiä ystävien tai kollegoiden kesken hyvinvoinnin merkeissä! Långvik Spa tarjoaa ihania hemmottelupaketteja pienemmille ja vähän suuremmillekin ryhmille. Pakettien lisäksi saatavilla on 15-30 minuutin yksilöhoitoja ryhmille. Pienikin hemmotteluhetki tekee ihmeitä.

 

YRITYSPAKETIT
osallistujat
 min.8 / max.12 henkilöä aika 2h

BEAUTY BAR -KASVOHOITO
Pidä hauskaa ja opi oikeat tekniikat ihonhoitoon! Kosmetologin ohjaamana jokainen tekee itselleen kasvohoidon, joka sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen sekä henkilökohtaiset tuotesuositukset. Ihoa hemmotellaan laadukkailla [comfort zone] –ammattikosmetiikkasarjan tuotteilla. Opi tekemään kasvojen piirteitä muokkaava kasvojumppa ja kasvohieronta. Tarjoamme kaikille lasillisen kuohuvaa tai raikkaan smoothien. 
hinta 400€ /8 hlöä. Lisähenkilöt 50€ /hlö.

PICTURE PERFECT
Picture Perfect -paketti tuo jokaisen kauneuden esille ja on loistava alku upealle illalle! Meikkitaiteilija ja kampaaja stailaavat jokaisen osallistujan hehkeän kauniiksi. Jokainen pääsee meikkiin ja kampaukseen vuorollaan, jonka jälkeen on valokuvaus. Päivästä saat muistoksi jälkikäsitellyn kuvan itsestäsi. Hintaan sisältyy myös yksi ryhmäkuva. 
hinta 140€ /hlö. min.8 hlöä.

 

IRTIOTTOPAKETIT
osallistujat
 min.3 /max.6 henkilöä aika n.2h

FUN FEET
Opi kosmetologimme neuvoilla miten jaloille tehdään kaunistava pedikyyri. Perehdytyksen jälkeen jokainen voi rauhassa soveltaa oppeja kylpemisen ja saunomisen lomassa. Tarvittavat tuotteet odottavat teitä kauniissa lahjakassissa yksityissaunassa. Tarjoamme kaikille lasillisen kuohuvaa tai raikkaan smoothien! Valitse saunoista Helmihopea tai Rantasauna. Helmihopea sijaitsee kylpylän yhteydessä ja rantasauna meren rannalla, missä laituri mereen. Vuokra sisältää pyyhkeet, kylpytakit ja tohvelit. 
hinta jalkahoito 38€ /hlö min.3 hlöä + saunavuokra 250€ /2h

ME IN THE MIRROR
Opi meikkauksen salat ammattilaiselta ja nauti yhdessäolosta! Kaunistaudu ilta- tai päivämeikillä! Opi samalla sinulle sopivat vinkit meikkitaiteilijan opastuksella. Demo tehdään yhdelle ryhmän henkilölle ja meikkitaiteilija opastaa samanaikaisesti muita ryhmän jäseniä. Tilaisuudessa käytetään laadukkaita Joe Blasco/Kryolan –meikkituotteita. Hintaan sisältyy lasillinen kuohuvaa tai smoothie.
hinta 82€ /hlö min.3 hlöä

Valokuvaus - Haluaisitko kuvat mukaan? Lisää "Me in the Mirror" -tilaisuuteen valokuvaussessio. Saatte ihanasta päivästä muistoksi jokaiselle osallistujalle jälkikäsitellyn yksilökuvan sekä ryhmäkuvan. 
hinta 35€ /hlö

Hiusten stailaus - Lisäpalveluna "Me in the Mirror" -pakettiin hiusten stailaus 
hinta 35€ /hlö

 

YKSILÖHOIDOT RYHMILLE

15min RITUALS
aika 15 min. hinta 32€ /hlö

Kasvohieronta
Kasvojen yleisilme piristyy, ihosta tulee kimmoisa ja hyvinvoiva.

Päänahan hieronta
Stimuloi verenkiertoa, rentouttaa ja vähentää stressiä.

Käsien -ja käsivarsien hieronta
Rentouttava, käsien ihoa kosteuttava hieronta.

Jalkahieronta
Verenkiertoa vilkastuttava, rentouttava hieronta hoitavalla hierontavoiteella. 


20min RITUALS
aika
 20 min. hinta 42€ /hlö

Kasvojen ja päänahan hieronta
Rentouttava kasvohieronta hoitavalla seerumilla sekä päänahan hieronta öljyllä tai ilman.

Hemmotteleva hoito käsille
Kuorinta kirkastaa ja hierontabalsami kosteuttaa ihoa.

Virkistävä hoito jaloille
Kuorinta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja poistaa kuivaa ihosolukkoa. Hieronta rentouttaa väsyneetkin jalat.

Rentouttava hieronta
Hemmotteleva osa-alue hieronta poistaa lihaskireyttä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Kuumakivihieronta
Lämpimät kivet lämmittävät lihaksia pintaa syvemmältä. Nopeuttaa kuona-aineiden ja nesteiden poistumista kehosta. Lämpö ja hyvä olo jatkuu kehossa pitkään. Osa-alue hieronta.


30min TREATMENT RITUALS
aika 30 min. hinta 60€ /hlö

Virkistävä kasvohoito
Alkupuhdistus ja kuorinta. Valitse naamio* tai kasvohieronta. Iho tuntuu ja näyttää hyvältä. *naamion aikana päänahan hieronta.

Selän hemmotteluhoito
Kuorinta virkistää ja raikastaa selän ihon. Hieronta pehmentää kipeitä lihaksia ja rentouttaa ihanasti.

Virkistävä hoito jaloille
Lämmin jalkakylpy pehmentää, kuorinta ja hieronta virkistävät jalkojasi. Jalat tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä.

Rentouttava hieronta
Osa-alue hieronta poistaa lihaskireyttä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Hoitava hierontaöljy täydentää hemmottelun.

Kuumakivihieronta
Lämpimät kivet lämmittävät lihaksia pintaa syvemmältä. Nopeuttaa kuona-aineiden ja nesteiden poistumista kehosta. Lämpö ja hyvä olo jatkuu kehossa pitkään. Osa-alue hieronta.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.