HYVINVOINTIA HUIPPUKYLMÄSTÄ

Huippukylmää käytetään yleisesti terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kiputilojen lieventämiseen, astman ja allergiaoireiden helpottamiseen sekä lihashuoltoon ja palautumiseen. Huippukylmä on luonnonmukainen ja kehon omia voimavaroja hyödyntävä terapiamuoto ja turvallinen kaikille terveille aikuisille.

CryoFog (TM) menetelmä perustuu huippukylmän -110 asteisen mikrokiteisen jään = lumisumun hengittämiseen 2-3 minuutin ajan. Se laukaisee keskushermostossa voimakkaan luonnollisen puolustusimpulssin, jolloin keho alkaa tuottaa tehostetusti mielihyvää tuottavia ja kipuja lieventäviä välittäjäaineita: hormoneita, hivenaineita ja puna- ja valkosoluja sekä stimuloi voimakkaasti rasva-aineenvaihduntaa. Menetelmä on ainut laatuaan maailmassa, patentoitu ja viranomaisten (KELA, ADT) hyväksymä kylmäaltistusterapian kuntoutuslaitteisto.

CryoFog (TM) edistää kuntoutumista ja vammoista toipumista keskushermoston välityksellä, auttaa painonhallinnassa, helpottaa atooppisen ihon ja psoriasiksen oireita, edesauttaa masennuksen ja stressin hallinnassa sekä lieventää aikaeroväsymystä.


CryoFog (TM) –palvelut:

WELLBEING: painonhallinta, kivunhallinta, liikkuvuus, rentoutus, stressinhoito, uniterapia
SPORT: voima, nopeus, koordinaatio, keskittyminen, vastustuskyky, tulehdustilat, allergiat, ylikunnon ehkäisy
DERMA: ihoärsytykset, ihon happivaje, kuivan ihon ongelmat, solujen uusiutuminen, ihon aineenvaihdunnan vaje


Hinta:
30€ /kerta
5x sarjakortti 125€ (voimassa 2kk)
10x sarjakortti 200€ (voimassa 4kk)
 
 
 

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

www.cryon.fi