AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvik -kokemus toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

 

NIGHT MANAGER vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat vastaanottovirkailijan tehtävät, päivän päättämiseen liittyvät tekniset asiat, raportointi ja tilastointi, sekä seuraavan päivän työn esivalmistelu. Turvallisuus ja vartiointi, yhteistyö baarin sekä mahdollisten muiden myöhempään auki olevien osastojen kanssa, sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakkaiden opastaminen kuuluvat myös työnkuvaan. Haemme luotettavaa henkilöä, jolta löytyy intohimoa asiakaspalvelua kohtaan ja vastuullista asennetta toimia yksin yöllä. Opera-hotellijärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi. Työmatka edellyttää omaa autoa.
Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, innostavassa ympäristössä. Långvikin monipuoliset liikuntapalvelut kuuluvat työsuhde-etuihin.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla vastaanottopäällikölle osoitteeseen nina.lindeman@langvik.fi

 

SPA DUTY MANAGER vakituiseen työsuhteeseen. Långvikin SPA on hotellin hyvänolon keskus, jossa tarjotaan monipuolisia hoitoja sekä palveluita niin hoitolan, kylpylän kuin liikuntafasiliteettien muodossa. Spa Duty Managerin tehtäviin kuuluu asiakas- ja hoitotyön lisäksi hyvinvointipalvelujen sekä sen liikevaihdon kehittäminen yhdessä Spa Managerin kanssa. Spa Duty Manager saa asiakkaat viihtymään osastollaan, hän ohjaa Wellness-osaston henkilökunnan työtä, suunnittelee työajat sekä päivittäisen työnjaon, ja osallistuu hoitojen toteuttamiseen asiakaspinnassa.  Upeat puitteet, laadukkaat [comfort zone] -tuotteet ja innostava työyhteisö antavat Spa Duty Managerille tilaisuuden kehittää itseään alan ammattilaisena.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Spa Managerille osoitteeseen kati.valimaa@langvik.fi

 

MYYNTINEUVOTTELIJA äitiyslomasijaisuuteen 6kk. Långvikin myyntipalvelu vastaa ryhmämyynnistä niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden osalta, yrityssopimusten neuvottelusta ja asiakaskontaktoinnista sekä avainasiakkuuksien hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta. 
Etsimme äitiyslomasijaiseksi tiimiimme henkilöä, jota innostaa erityisesti uusasiakashankinta ja myynnin kasvua tukevat toimet. Tehtävänä on kontaktoida sekä olemassa olevia että uusia asiakkaita ja aktiivisella panostuksella varmistaa, että asiakkaan ensimmäinen hotelli- ja kokousvaihtoehto on Långvik. Tehokas myyntiprosessimme, nimetyt asiakkaat ja asiakasryhmät, inspiroivat kollegat sekä ilmeikkäät brändätyt myyntikampanjamme auttavat sinua onnistumaan ja kehittymään.
Odotamme sinulta kokemusta myynnistä (etenkin puhelinmyynti katsotaan eduksi) ja asiakastapaamisista, vahvoja myynti- ja tiimityötaitoja sekä nälkää voittaa kauppoja. Kykenet toimimaan asiakasyritysten eri tason kontaktien kanssa ja olet täsmällinen, myyntihenkinen sekä aktiivinen. Opera-varausjärjestelmän osaaminen ja/tai aiempi hotelli- ja kokousmyynti katsotaan eduksi.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla myyntipäällikölle osoitteeseen thomas.kingelin@langvik.fi 

 

KESÄTÖITÄ MYÖS TARJOLLA!
Kesätyö Långvikissa tarjoaa hienon kokemuksen - ja usein myös mahdollisuuden vakinaistamiseen, tervetuloa Långvikiin!

KOKKI - Korkeatasoinen keittiö on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Moderni keittiö ja raikkaat raaka-aineet innostavat sinua aidosti, ja haluat oppia ammattitaitoisilta mestareilta. Kesän aikana lomitat eri osastojen kokkeja, ja saat kokea keittiön tehtäviä monipuolisesti. Kokin kesätyö on kokoaikaista 2-vuorotyötä tai ekstraamista. Aloitus kesäkuussa, kesto 3 kk.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Ravintolatoimenjohtajalle osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi

TARJOILIJA – Ravintolatoiminta kesällä on aktiivista ja kattaa niin a la carten gourmet-ruoat, terassin burgerit, brunssimaisen aamiaisen kuin juhlavat tilaisuudet. Pääset kehittämään ruoka- ja juomatuntemustasi, a la carte-tarjoilun teknisiä  taitoja, käyttämään Micros-järjestelmää ja oppimaan ammattitaitoisilta tekijöiltä. Intohimoinen asenne asiakaspalveluun ja hyväntuulinen tekemisen meininki ovat avaimet menestykseen Långvikissa. Tarjoilijan kesätyö on kokoaikaista 2-vuorotyötä tai ekstraamista. Aloitus kesäkuussa, kesto 3 kk.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Ravintolatoimenjohtajalle osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi

KOSMETOLOGI / HIEROJA – Långvikin SPA ja Wellnes tarjoavat ylellisiä rentoutushetkiä niin hoitolan kuin kylpylän puolella. Haemme hoitolaan kosmetologeja vastaamaan kasvavaan kysyntään kesällä. Ihonhoidot, käsi-ja jalkahieronnat, kuumakivihieronnat ja erilaiset rentouttavat hoidot kuuluvat tarjontaan. [comfort zone] -tuotteiden tuntemus on etu. Aloitus kesäkuussa, kesto 3 kk. Syksyllä mahdollisuus keskustella jatkosta.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Spa Managerille osoitteeseen kati.valimaa@langvik.fi

Syksyllä jutellaan jatkosta.


AVOIMET HAKEMUKSET

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa eikä parhaillaan avoinna olevista työpaikoista löydy sinulle sopivaa, lähetä meille avoin työhakemuksesi. Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on tarjolla määräaikaisia työsuhteita – ota rohkeasti yhteyttä! Harjoitteluun ja kesätyöhän Långvik tarjoaa hienon kokemuksen - ja usein myös mahdollisuuden vakinaistamiseen! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi