AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvik -kokemus toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

MYYNTIJOHTAJA
Ryokan Oy hakee johtoryhmään tulosorientoitunutta myyntijohtajaa. Lisätietoja tehtävästä.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla maanantaihin 28.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@langvik.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Inka Uusitalo-Raoult +358 40 820 4289 (ma/ke/pe klo 09-11).

Á LA CARTE KOKKI vakituiseen työsuhteeseen. Korkeatasoinen keittiö on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Haemme vahvistusta keittiötiimiin vastataksemme kasvaviin asiakasmääriin sekä uusien konseptien läpivientiin. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla ravintolatoimenjohtajalle osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi


AVOIMET HAKEMUKSET

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa eikä parhaillaan avoinna olevista työpaikoista löydy sinulle sopivaa, lähetä meille avoin työhakemuksesi. Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on tarjolla määräaikaisia työsuhteita – ota rohkeasti yhteyttä! Harjoitteluun ja kesätyöhän Långvik tarjoaa hienon kokemuksen - ja usein myös mahdollisuuden vakinaistamiseen! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi