JOOGAHIERONTA JA AKUPUNKTIO

Uutta Långvikin spa-hoitolassa! 14.9.2017 alkaen saatavilla on thaijoogahierontaa sekä akupunktiohoitoja. Hoitoja on saatavilla torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin vuoden loppuun saakka. Stockmann kanta-asiakasetu ei koske thaijoogahierontaa eikä akupunktiohoitoja. Hoitojen hintoihin sisältyy sisään pääsy kylpylään. Varaa aikasi pian!


Kasvoakupunktio
Kasvoakupunktio / anti-age-akupunktio parantaa kasvojen alueen neste-, veren- ja energiankiertoa, lisää kollageenin muodostusta sekä tekee kasvoista sileämmät ja virkistyneemmät. Kasvoakupunktiossa kasvojen, vartalon ja korvan akupunktiopisteitä stimuloidaan ohuilla neuloilla ja akupistepainannalla. Hoito helpottaa myös aknea, purentahäiriöitä sekä kireitä niska-hartiaseudun lihaksia. Hoidossa pyritään koko kehon hyvinvointiin.
aika 60 min hinta 85€

Akupunktio
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen eniten käytetty menetelmä länsimaissa. Akupunktio toimii sekä hoitona että ennaltaehkäisynä monenlaisiin oireisiin ja vaivoihin. Akupunktiolla vaikutetaan kehon meridiaaneilla olevien akupunktiopisteiden kautta sisäelinten energeettiseen järjestelmään ja pystytään tasapainoittamaan erilaisia häiriötiloja.
aika 60 min hinta 80€

Thaijoogahieronta
Hoito sisältää hierontaliikkeitä, passiivisia venytyksiä ja energisoivia painalluksia. Hoidon aikana keskitytään mahdollisiin ongelmakohtiin poistaen tukkoisuutta ja vapauttaen tilaa sinne, missä sitä tarvitaan. Suoritetaan alhaalta ylös, jalkapohjista niskaan ja kasvoihin, pehmustetulla alustalla lattialla. Hieronnassa on suositeltavaa olla mukavat ja rennot vaatteet, esim. t-paita ja yli polven ylettyvät urheiluhousut. Asiakkaalla on mahdollista myös lainata hoitolasta sopiva vaatetus hoidon ajaksi.
aika 60 min hinta 90€

Akupunktio & Thaijoogahieronta
aika 90 min hinta 115€

 

LÅNGVIK SPA -HOIDOT

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Vastaanotto puh. (09) 2959 9301 
tai vastaanotto@langvik.fi

Voit varata hoitosi myös suoraan netissä!


HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.