PARAS TULOS SYNTYY KOKEMUKSEN KAUTTA

Asiakkaisiimme tekee vaikutuksen Långvikin upeat tilat ja ympäröivä luonto. Kiitoksia saamme paljon hyvästä palvelusta ja korkeatasoisesta ruoasta. Långvikin merenrantamaisemissa valittavanasi on jopa 3000 neliötä ja 27 vaihtoehtoista kokoustilaa. Peruskokouspaketti sisältää kokoustilan tekniikalla, monipuolisen aamiaisen, korkeatasoisen kokouslounaan ja suussa sulavat iltapäivätarjoilut Långvikin herkkutorilla. WLAN ja pysäköinti veloituksetta.

KOKOUSPAKETTI 69€/HLÖ. 

Lisäksi voit nauttia fine dining ja viinielämyksistä, haastaa työtoverisi golf-, tennis-, tai beach volley kentällä. Pulahda altaaseen kylpylässä, rentoudu saunoissamme ja heittäydy hemmoteltavaksi ylellisissä Långvik Spa by [comfort zone] -hoidoissa. Oheisohjelmaa tilaisuuksiin tarjoavat taitavat yhteistyökumppanimme. Kerro toiveesi ja autamme sinua luomaan täydellisen tilaisuuden monipuolisesta tarjonnastamme.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.