TUTUSTUMISMATKAT KOKOUSVARAAJILLE

Suunnitteletko tilaisuutta tai etsitkö uutta kokouspaikkaa? Osallistu tutustumismatkalle Långvikiin. Järjestämme AFTERNOON TEA sekä BREAKFAST PARTY -tapahtumia Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin syys- ja kevätkaudella. Tilaisuuksissa tutustumme monipuolisiin tiloihimme ja kutsumme sinut nauttimaan kanssamme suuren suosion saavuttanutta Afternoon Tea -menua tai Breakfast Party -aamiaista.

SYKSYN 2017 TILAISUUDET:

  • Pe 15.9. Breakfast Party
  • To 5.10. Afternoon Tea
  • Ke 8.11. Breakfast Party
  • To 30.11. Breakfast Party

Lähetä meille yhteystietosi, niin lähetämme sinulle kutsun: myyntipalvelu@langvik.fi. Tapahtuma on tutustumismatka ja tarkoitettu yritystilaisuuksien ja -tapahtumien järjestäjille. Muut tutumismatkat ja tapaamiset sovimme erikseen. Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin ja olla lähettämättä kutsua kohderyhmän ulkopuolisille henkilöille.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.