HYVINVOINTIA YRITYKSILLE

Elämä on tänä päivänä liian kiireistä ja oma hyvinvointi unohtuu helposti. Pitämällä huolta itsestään jaksaa paremmin kaikilla elämän osa-alueilla. Pienikin muistutus hyvinvoinnin tärkeydestä voi inspiroida elämänmuutoksiin.

LIFENESS-tapahtumissa yhdistyvät hyvinvoinnin eri osa-alueet: liikkuminen, uudet kokemukset, yhteinen ajanvietto ja rentoutuminen – Quality of Life. Monipuoliset ja kaikille sopivat aktiviteetit kulkevat eteenpäin flow-periaatteella, virrassa, jossa kokonaisuus on mietitty valmiiksi osallistujia varten ja johon jokainen voi vain hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Järjestä yrityksen virkistys- tai työhyvinvointipäivä rennolla hyvinvointipainotteella. LIFENESS koostaa tarpeisiinne sopivan ja toivomustenne mukaisen, laadukkaan kokonaisuuden. "Kaikki järjestelyt siirtyvät meille heti suunnitteluvaiheen jälkeen. Näin myös tilaaja itse voi rentoutua ja nauttia tapahtumasta." Lue lisää LIFENESS -tapahtumista.

 

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.