KESKISUURET KOKOUSTILAT

Keskisuuret peruskokoustilat max. 40-80 henkilölle.

Långvikin kokoustilat koostuvat yhteensä 27 vaihtoehtoisesta kokoustilasta, jotka tarjoavat vaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin tapahtumille, kokouksille ja kohtaamisille. Tiloja voidaan yhdistellä tai jakaa tarpeiden mukaan ja moderni kokoustekniikka mahdollistaa monipuolisten esitysten pitämisen. Kokouspäivän aikana tarjoiltavat ateriat ja välipalat suunnitellaan kokousvieraille korkealuokkaisista raaka-aineista - ammattitaidolla. Tilat on sisustettu laadukkailla materiaaleilla, jotka tukevat tilojen akustiikkaa. Visuaalisesti tilat ovat miellyttävän neutraaleja. Nämä perhosten mukaan nimetyt kokoustilat ovat erittäin muuntautumiskykyisiä.

Esittelemme perinteiset kokoustilat niiden kokoluokan mukaan henkilömäärissä. Voit tututua keskisuuriin kokoustiloihin tilakohtaisesti. Löydät keskisuuret kokoustilavaihtoehdot alla sijaitsevasta karusellista.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.