TOIVO TEKEE TULEVAISUUDELLE HYVÄÄ

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tukee Lastenklinikoiden Kummien toimintaa lahjoittamalla jokaisesta marras- ja joulukuulle 2017 myydystä kokouspaketista 2€/hlö Kummeille. 

LASTENKLINIKOIDEN KUMMIT KIITTÄVÄT
TOIVO-kokouskampanja on Långvikin tapa tukea Lastenklinikoiden Kummeja yhdessä asiakkaiden kanssa jo neljättä vuotta. Keräsimme huikean potin marras- ja joulukuun TOIVO-kokouspaketeilla vuonna 2016. Lahjoitettava summa oli 4 748€. Loppuvuoden TOIVO-kokoukset ovat todellakin vaikuttavia. Kiitos yhteistyöstä - olethan mukana taas tänä vuonna!

PÄIVÄKOKOUS alk. 59€/hlö (norm.69€/hlö)
KAHDEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI alk. 99€/hlö (norm. 119€/hlö).

Långvikin kokouspaketti sisältää kokoustilan tekniikalla, monipuolisen aamiaisen, kehutun kokouslounaan ja herkulliset iltapäivätarjoilut Långvikin herkkutorilla. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Lahjoitus tehdään kaikista myydyistä kokouspaketeista. 

MAJOITUS STANDARD -HUONEESSA: 1HH ALK. 120€ (norm. 155€) JA 2HH ALK. 135€ (norm. 170€).
Majoitukseen sisältyy korkeatasoinen buffet-aamiainen, WLAN veloituksetta, vapaa pääsy hyvin varustetulle kuntosalille ja wellness -kylpylään. Huoneessa kylpytakki ja tohvelit. Ilmainen pysäköinti. 

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.