KÄDET JA JALAT

Kauniit kädet ovat kuin käyntikortti, joka huomataan helposti. Lakkaus viimeistelee huolitellun ulkonäön. Hoidetut jalat tuntuvat miellyttäviltä ja pirteän väriset kynnet saavat hymyn huulille.

Spa Foot Treatment
Kokonaisvaltainen jalkahoito sisältää kovettumien poiston ja kynsien muotoilun sekä nesteitä poistavan kuorinnan, naamion ja hieronnan jaloille.
aika 75 min hinta 105€ - Ilman lakkausta 
aika 80 min hinta 115€ - Lakkauksella. Sisältää minilakan mukaan.

Classic Pedicure
Klassinen jalkahoito, jossa poistetaan kovettumat ja karhentumat, kynnet lyhennetään ja siistitään ja kynsinauhat hoidetaan. Hoidon päätteeksi rentouttava jalkahieronta.
aika 60 min hinta 85€ - Ilman lakkausta 
aika 70 min hinta 95€ - Lakkauksella 

Classic Manicure
Klassinen manikyyri, jossa kynsinauhat hoidetaan, kynnet muotoillaan ja viimeistellään lakkauksella. Kevyt käsien hieronta.
aika 30-45 min hinta 60€

Gel Polish
Geelilakkauksella saadaan kaunis, kiiltävä ja kestävä pinta kynsiin. Lakkaus kestää kynnellä 2-4 viikkoa. Kynsinauhojen siistiminen ja kynsien muotoilu sisältyvät hintaan.
aika 60 min hinta 60€ - Yksivärinen lakkaus 
aika 75 min hinta 70€ - Ranskalainen lakkaus

 

LÅNGVIK SPA -HOIDOT

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Vastaanotto puh. (09) 2959 9301 
tai vastaanotto@langvik.fi

Voit varata hoitosi myös suoraan netissä!


HOIDON PERUMINEN
Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen hoidon alkua. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen hoidon alkua, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitamme palvelun koko hinnan.