LÅNGVIK GYM

Långvikin asiakkaana pääset kohottamaan kuntoasi monipuolisesti tasokkaan Technogymin - laitevalikoimamme avustuksella. Kuntosalin yhteydessä sijaitsevat saunamme ja allasosastomme, jonne voit helposti siirtyä rentoutumaan treenin jälkeen tai yhdistää kuntoiluusi uimisen 22-metrisessä kuntouima-altaassamme. Porealtaiden ja erilaisten saunojen lisäksi suosittelemme hemmottelevia Långvik Spa -hoitoja.

AUKIOLOAJAT 
ma-pe  klo 7.00 -20.00 
la-su  klo 8.00 -20.00

Kuntosalin kk-jäsenyyden tai kylpylän kertalipun voi ostaa Långvikin vastaanotosta. Alle 16-vuotiaat kuntosalille vain vanhempien seurassa.

KUNTOSALIJÄSENYYS
Kuntosalikäyntiin sisältyy vapaa pääsy saunoihin ja altaille niiden aukioloaikoina. Näytäthän jäsenkorttisi tullessasi. Långvik Gymin jäseneksi liittyminen on maksutonta. Hinta 78€ / 4 viikkoa ja vuosijäsenyys kertamaksuna 816 € (= 68 € / kk).

 

TIEDUSTELUT & HUONEVARAUKSET

LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA 
tai vastaanotostamme Puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi

Muistathan varata ajoissa paikkasi hemmotteleviin Långvik Spa –hoitoihin ja Långvik Bistroon. Varaukset hotellin vastaanotosta puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi tai verkossa: HOITOVARAUKSET ONLINE / PÖYTÄVARAUKSET KOTISIVUILLA.