LÅNGVIKIN SUNNUNTAIBRUNSSI

Aloita ihanin sunnuntaipäivä ikinä Långvikin sunnuntaibrunssilla! Nauti klassisia ja herkullisia makuja leppoisassa tunnelmassa. Lähetä lapset Cinemaan tai leikkimään Game Centeriin kun nautit aamukahvisi lempikirjasi parissa. Heittäydy koko perheen kanssa vesileikkeihin kylpylässämme Splash Hoursin aikaan. Sunnuntai on ihan parasta parhaassa seurassa - Långvikin brunssilla.

BRUNSSI + LEFFA + KYLPYLÄ

HINTA 39€/HLÖ
Alle 12v. -50%
Alle 4v. veloituksetta

Sisältyy la-su majoitukseen. Hinta voimassa kevätkauden 26.2.-18.6.2017.

***

KLASSISIA & HERKULLISIA MAKUJA KLO 9.00-14.00
Buffetpöydässä on tarjolla mm. tuoreet leivät ja croissantit, laadukas kotimainen leikkelevalikoima ja juustolankku, tuoreet raikkaat vihannekset ja hedelmät sekä Långvikin keittiön omat erikoisuudet. Nauti lempeää Alku-puuroa, jogurtteja ja rahkaa marjojen, siemenien ja pähkinöiden kera. Juo keittiömme valmistamia raikkaita wellness-makuvesiä. Maalaishenkisistä lämpimistä ruoista löytyy mm. kotimaista savukylkeä, munakokkelia, bratwurstia sekä röstiperunaa. Viimeistele brunssisi makealla herkkuvalikoimalla. Pannukakku (tai kaksi) kermavaahdon ja hillon kera mahtuu juuri ja juuri vielä vatsaan…

SPLASH HOURS KYLPYLÄOSASTOLLA KLO 12.00-15.00 
Splash Hoursin aikaan kylpylä täyttyy rantapalloista, musiikista ja iloisesta meiningistä! Tilaa aivot jäädyttävää slush-hilejuomaa ja virvokkeita. Tarjolla vaahtokarkkeja veloituksetta! Altaamme ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaisen saunan lisäksi kylpylästä löytyy höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut. Brunssin hintaan sisältyy rajoittamaton vierailuaika klo 8-20. Vastaanotosta saatte mukaanne pyyhkeen. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme uima-asuja 8€ /asu sekä kylpytakin 12€. 

CINEMA KLO 12.30
Brunssilla koko seurue pääsee elokuviin. Tilatkaa popparit ja limut mukaan Lounge baarista ja uppoutukaa tarinaan muhkeilta nojatuoleilta käsin. 

LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ (2016)
kieli 
suomi (dub)
kesto 1h 31 min
ikäraja K-7

GAME CENTER
Långvikin Game Center tarjoaa pelejä ja yhdessäoloa lapsille ja aikuisille. Pelaa veloituksetta biljardia, pöytäcurlingia tai erilaisia lautapelejä rennosti nauttien hyvästä seurasta ja Lounge bar -virvokkeista. Miten olisi vaikka seurueenne peliolympialaiset? 

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

 

TERVETULOA!

HUONEVARAUKSET LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA tai vastaanotosta puh.(09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi