LÅNGWEEKEND MOVIES

Hotellin asiakkaana pääset veloituksetta seuraamaan LÅNGWEEKEND'n ajan elokuvia muhkealta nahkanojatuolilta käsin Lounge Bar eväät mukanasi. Thank God It´s LÅNGWEEKEND 17.3.-23.4.2017. Esittelyssä LÅNGWEEKEND -elokuvat.


PERJANTAISIN KLO 22.00
DEADPOOL (2016)

”Marvelin epätavallisimpaan antisankariin perustuva Deadpool kertoo kuinka entinen erikoisjoukkojen jäsen ja nykyinen palkkasoturi Wade Wilson (Ryan Reynolds) saa laittoman kokeen jälkeen erityiset parantumisvoimat ja kehittää alter egokseen Deadpoolin. Uudet kyvyt ja musta kieroutunut huumorintaju apunaan Deadpool lähtee etsimään käsiinsä miestä, joka melkein tuhosi hänen elämänsä. "

kieli englanti (suomi tekstitys)
kesto 1h 48 min
ikäraja K-16


LAUANTAISIN KLO 12.30
THE DRESSMAKER (2015)

”Voimakastahtoinen Tilly (Kate Winslet) palaa hoitamaan sairasta äitiään pieneen, takapajuiseen kotikyläänsä. Palatessaan paikkakunnalle ensi kertaa sitten lapsuuden, hän on nyt maailmanluokan ompelija ja haute couture -ammattilainen. Samalla kun hänen asunsa saavat kantajansa kukoistamaan, tummuvat välit niiden ihmisten kanssa, jotka aikanaan saivat hänet lähtemään…The Dressmaker on tunteikas tarina rakkaudesta, vihasta ja verrattomista mekoista."

kieli englanti (suomi tekstitys)
kesto 1h 58 min
ikäraja K-12


LAUANTAISIN KLO 22.00
THE REVENANT (2015)

”Tositapahtumien inspiroima The Revenant on mukaansatempaava ja tunteikas elokuvakokemus, joka kertoo yhden miehen eloonjäämiskamppailusta ja ihmismielen uskomattomasta voimasta. Tutkimusmatkalla Amerikan kartoittamattomassa erämaassa legendaarinen matkaaja Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) joutuu karhun raatelemaksi ja hänen oma metsästystiiminsä jättää hänet kuoleman omaksi. Selviytyäkseen Glassin on kestettävä uskomattomia vastoinkäymisiä ja ystävänsä John Fitzgeraldin (Tom Hardy) petos. Sisun ja perheensä rakkauden voimalla Glassin täytyy kulkea läpi ankaran talven periksiantamatta elääkseen ja löytääkseen pelastuksen."

kieli englanti, joissakin kohtauksissa Amerikan alkuperäiskansojen kieli (suomi tekstitys)
kesto 2h 36 min
ikäraja K-16


SUNNUNTAISIN KLO 12.30
LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ (2016)

”Oletko koskaan miettinyt, mitä lemmikkisi puuhaa kaiket päivät yksin kotona? Animaatioelokuva Lemmikkien salainen elämä kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu!”

kieli suomi (dub)
kesto 1h 31 min
ikäraja K-7

 

VARAA PAIKKASI AJOISSA!

HUONEVARAUKSET LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA tai vastaanotostamme puh.(09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi
 
Muistathan varata ajoissa paikkasi myös hemmotteleviin Långvik Spa by [ comfort zone ] –hoitoihin ja à la carte ravintola Bistroon.
 
VARAA SUORAAN NETISSÄ.
PÖYTÄVARAUKSET ONLINE
Långvik Spa by [comfort zone] hoidot ONLINE.