MUSIC à la LÅNGWEEKEND

LÅNGWEEKEND´n aikana 17.3.-23.4.2017 Lounge Bar & Långvik Bistro täyttyvät musiikista lauantaisin klo 19.00 alkaen. Lounge Bar & Långvik Bistro toimivat koko Långvikin keskeisenä kohtaamispaikkana. Aamusta iltaan palvelevassa monipuolisessa ravintolassa voit pistäytyä lasillisella, nauttia hyvästä ruoasta tai istua iltaa hieman pidempäänkin. Långweekend´n aikana soi musiikki taitavien ja alalla paikkansa ottaneiden tiskijukkien sekä artistien johdolla. Tänä keväänä uutena Långweekend-kasvona nähdään Mikko Pohjola, joka tuo mukanaan jokaiselle Långweekend-keikallensa myös musiikkivieraan. Chill Out!

OHJELMA

  • 18.3. ASAF PELED JA KUMEA SOUND
  • 25.3. Pianisti TUOMAS MURAJA - Earth Hour klo 20.30-21.30
  • 1.4. MIKKO POHJOLA & GUEST
  • 8.4. KLAUS WING
  • 15.4. MIKKO POHJOLA & GUEST
  • 22.4. MIKKO POHJOLA & GUEST

 

VARAA PAIKKASI AJOISSA!

PÖYTÄVARAUKSET ONLINE tai vastaanotostamme puh.(09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi
 
HUONEVARAUKSET LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA tai vastaanotostamme puh.(09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi
Muistathan varata ajoissa paikkasi myös hemmotteleviin Långvik Spa by [ comfort zone ] –hoitoihin. Långvik Spa by [comfort zone] hoidot ONLINE.
 
Tutustu Långvikiin etukäteen virtuaalikierroksella tai lukemalla yleisesitteemme
 
 

               

 

MORE..

Mikko Pohjola

DJ Asaf Peled (Basso)
Asafilla on takanaan useita kymmeniä tuotettuja musiikki ja firmantapahtumia sekä artistikiertueita. Musiikki on aina ollut vahva osa Asafin elämää ja työtä, ja hän on on soittanut useissa klubi- ja asiakastapahtumissa jo vuodesta 1996. Musiikillisesti Asaf soittaa tyylikästä sekoitusta soul, funk ja lounge -musiikkia.

Lauri Wuolio (Kumea Sound) 
Äänitaiteilija ja katumuusikko Lauri Wuolion Kumea Sound -projekti rakentuu vuosituhannen alussa kehitetyn perkussiosoittimen, cupolan (pantam/handpan/"hang") ympärille. Kansanmusiikista, gamelanista, John Cagesta, Steve Reichista ja 80-luvun elektrosta ammentava Kumea Sound kutoo yhteen Wuolion henkilökohtaisen musiikkihistorian ja katusoittokokemuksen.

DJ 3rrd
Dj 3rrd alias Jaakko Hurme on ollut 90-luvun loppupuolelta saakka yksi Helsingin yöelämän musiikillisista makutuomareista. Oman pienen levy-yhtiön (HPTY-recordings) ja erilaisten musiikkiprojektien ohessa Jaakko on mm. vetänyt arkiaamuisin “Noronen Ja Hurme” -ohjelmaa Radio Helsingissä.

Klaus Wing (Basso)
A Broadcaster & the host of weekly TINGS show on Bassoradio. Also being described as the Gilles Peterson of Finland. Being also a drummer and a freelance photographer his musical influences range from latin, bossa, jazz, brazilian, hiphop, soul, funk, afrobeat to electronica, house, drum&bass and beyond.

MISC.
Events / Concepts / Tours /  Bookings /. Since 1999