MYYNTIPALVELU CHAT

Långvik panostaa nopeaan yrityspalveluun verkossa. Haluamme olla mukana digitaalisen kehityksen kärjessä ja siksi olemme tuoneet verkkosivuillemme yritysasiakkaitamme palvelevan chat-kanavan. Palvelun avulla yritysasiakkaat voivat jättää chat-kanavan kautta tarjouspyynnön ja voivat kysyä tarkennuksia kokous- ja juhlapalveluihin liittyen. Palvelu toimii tietokoneselaimella sekä mobiilissa. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen asiakas saa tarjouksen suoraan sähköpostiinsa kolmen tunnin sisällä. Laajemmissa kokonaisuuksissa asiakkaalle soitetaan ja erilaiset toiveet käydään keskustellen läpi. Tähän mennessä saatujen kokemustemme perusteella asiakkaat arvostavat palvelussa erityisesti nopeutta ja helppoutta!

Chat-palvelun tuottaa Långvikille Upseller Finland Oy, jonka ammattimaiset myyjät kartoittavat ensivaiheessa asiakkaan tilanteen ja välittävät sitten tarjouspyynnön Långvikin omalle myyntipalvelulle. Yhteistyö Upsellerin ja Långvikin myyntipalvelun avulla toimii tiiviisti ja saumattomasti.

Tutustu chat palveluun vaikka heti! Palvelun löydät Kokous ja Häät & Juhlat -sivuilta oikeasta alalaidasta. Anna halutessasi myös palautteesi kanavasta chat-myyjälle, niin pääsemme edelleen kehittäämään palveluamme.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.