BURN OUT CITY

Burn Out City tarjoaa aktiviteetteja, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille kaikkina vuodenaikoina Långvikin maisemissa. Talvisin tarjontaan kuuluu mm. moottorikelkkasafarit, kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat purjehdus, RIB safari ja frisbeegolfturnaus. Toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi sen saaristossa ja lähialueilla. Tarjolla on suuri määrä valmiita ohjelmia sekä iloisin mielin räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia juuri teidän tarpeisiinne.

Nyt uutuutena, ensimmäisenä Suur-Helsingin alueella, Långvikin ilmatyynyalus safari! Alukset ovat erittäin turvalliset ja niitä käytetään mm. pelastustehtävissä ympäri maailmaa. Ilmatyynyalus kulkee sekä jään että veden päällä. Katso video ilmatyynyaluksesta.

Lue lisää Burn Out Citystä ja erilaisista aktiviteettimahdollisuuksista. Kurkkaa esimakua RIB-veneistä.

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.