TREASURE COACHING

Treasure Coaching tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita TYHY-, virkistys- ja muihin tapahtumiin. Kokous- ja koulutuspäivän yhteydessä on helppoa ja hauskaa toteuttaa syvällinen, mutta kevyellä otteella toteutettu valmennusohjelma. Treasure Coachingilla on lukuisia referenssejä siitä, miten valmennustapahtumat toimivat käytännössä.

OIVALLUSGENERAATTORI aktivoi toimistosoturit toimimaan ja syventää tiimin vuorovaikutustaitoja sekä yhteisöllisyyden tunnetta. Oivalluksen mahdollistaa se hetki, kun aivot hiljenevät. Tällöin mahdollistuu uusien yhteyksien syntyminen aivoissa ja sitä kautta ihmisten välillä. Ryhmässä toimimisen tavat tulevat näkyviksi yhdessä tekemisen avulla. 

STRESSILEIKKURI™  - Väitämme,että tulevaisuuden tärkein kilpailukykytekijä on keskittymiskyky. Stressileikkurin avulla terästämme yksilöiden ja tiimin keskittymiskykyä.

Lue lisää Treasure Coachingista ja varaa tilaisuuteesi virkistävää ohjelmaa Långvikin maisemissa!

 

PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN!

MYYNTIPALVELU 
Puh. (09) 2959 9139 / myyntipalvelu@langvik.fi

Lähetä tarjouspyyntölomake kotisivuillammeOlemme sinuun pian yhteydessä. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöösi viimeistään vuorokauden kuluessa. Vaihtoehtoisesti jätä yhteydenottopyyntö myyntipalveluumme lähettämällä lomakkeella vain yhteystietosi. Vapaassa tekstikentässä voit kertoa toiveesi yhteydenottotavasta ja ajankohdasta. 

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan tarkemmin Långvikin tiloihin. 
Tervetuloa LÅNGVIKIIN - vain puoli tuntia Helsingistä.