LÅNGVIKIN AAMUPILATES

Tervetuloa pilatestunneille huoltamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti. Tunnit sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille. Tule mukaan joko yksin tai kaverin kanssa! 

PILATESTUNNIT LAUANTAISIN 21.1.-23.4.2017
Poikkeuksellisesti ei pilatesta pääsiäisenä 15.4.2017.

TUNTIKUVAUS: pilateksen perustason / aloitustason tunti. Lauantaisin klo 10.00 –11.00 Långvikin liikuntasalissa.
Method Putkisto Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka notkistaa ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia sekä kehittää koordinaatiokykyä. Pilateksen avulla voit myös parantaa ryhtiäsi sekä lisätä selkärangan liikkuvuutta ja selän hyvinvointia. Tunnit sopivat harrastusta aloittaville sekä aikaisemmin pilatesta harrastaneille. Tunnilla opetellaan pilatesharjoittelun perusteita/hengitystekniikkaa sekä vahvistetaan syviä lihaksia.

Hinta 14€ /kerta (60 min).
Maksu käteisellä tai kortilla ohjaajalle paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin kortti/liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin virikesetelit sekä TicketDuo -kortti. Ryhmään mahtuu max. 12 osallistujaa.

… JA TUNNIN JÄLKEEN KYLPYLÄÄN!
Mikäli haluat tunnin jälkeen nauttia kylpylästä tai tarvitset käyttöösi kylpylän pukuhuonetilat, tarjoamme samalla kertaa sisäänpääsyn kylpylään hintaan 10€/kerta. Maksu Långvikin vastaanottoon.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Marjut Hannelius, lisensoitu Method Putkisto Pilates ohjaaja
marjut.hannelius@gmail.com.

www.methodputkisto.com/marjuthannelius