SUP -MELONTA

Hawailta alunperin lähtöisin oleva SUP -melonta on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä, jossa liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. Monipuolinen laji sopii kaikille.

Kesällä vuokraamme SUP -lautoja vastaanotostamme. Hinnat: 20€ /tunti, lisätunnit 10€ /tunti. SUP-laudan varaus ja aikataulu.

Lisäksi TwentyKnots järjestää SUP-lautailu kursseja Långvikin lahdella. Alkeiskurssilla käydään läpi SUP-lautailun perusteita: laudalle nousu sekä poistuminen, SUP-laudan ja melan käsittely, melontatekniikoita sekä turvallisuus vesillä. Opastetulla SUP-retkellä ensikertalaiset pääsevät mukavasti ja turvallisesti alkuun suppailussa. Lisätietoa alkeiskursseista ja ilmoittautumisesta.


"TwentyKnots on elämyspalveluyritys ja Pohjoismaiden ensimmäinen ASI-akreditoitu (Academy of Surfing Instructors) SUP koulu. Tarjoamme kokemuksia luonnon ja veden äärellä, järjestämme toiminnallisia tiimipäiviä ja kursseja. Lajitarjontamme koostuu SUP (stand-up paddle) -melonnasta, purjelautailusta sekä erilaisista elämyksistä luonnon parissa. Tiimimme koostuu reippaista ja intohimoisista ohjaajista, jotka inspiroivat ja auttavat uusien elämysten löytämisessä."

 

TIEDUSTELUT & VARAUKSET

vastaanotostamme puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi