VARAA WELLNESS -VIIKONLOPPU

Lifeness Events järjestää kokonaisvaltaisia hyvinvointitapahtumia. Toteutamme aktiivisia irtiottoja arjesta, joiden aikana tutustut erilaisiin liikuntalajeihin, saat tietoa hyvinvoinnin eri osa-alueista ja rentoudut. Pääset viettämään omaa laatuaikaa ja hakemaan positiivista energiaa elämääsi Långvikin upeissa puitteissa.


7.-8.10.2017 LIFENESS X CASALL - TOOLS

Lifeness viikonloput ovat kokonaisvaltaisia hyvinvointitapahtumia – aktiivisia, laadukkaita ja rentouttavia irtiottoja arjesta.  Lifeness x Casall TOOLS tapahtuman pääteemana on ohjeistaa osallistujia käyttämään tapahtuman pääyhteistyökumppanin Casallin treenivälineitä oikeaoppisesti ja monipuolisesti. Ohjaus tehdään käytännönläheisten ja tehokkaiden treenien muodossa Nora Ryytyn vetämänä. Tapahtumassa pääset lisäksi kokeilemaan muita liikuntalajeja sekä saat tietoutta hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Luvassa energisoiva syksyn elämys!

Tapahtuman hinta 265€/hlö sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, kaikki aktiviteetit, lounaat, välipalat, Spa:n sisäänpääsymaksun sekä goodie bagin (arvo 70€) . Illallinen ei sisälly osallistumismaksuun. Yhden hengen huone lisämaksusta (+50€).  Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta hintaan 215€/hlö.

Lue lisää ja ilmoittaudu...

 

18.-19.11.2017 LIFENESS QUALITY OF LIFE

Lifeness – Quality of Life on kokonaisvaltainen hyvinvointitapahtuma – aktiivinen ja rentouttava irtiotto arjesta Långvikin kylpylähotellin upeissa puitteissa. Luvassa liikuntaa eri muodoissa sekä tietoutta hyvinvoinnin eri osa-alueilta – energisoiva loppusyksyn elämys! Tarkempaa lisätietoa syyskuun aikana. Lue lisää ja ilmoittaudu....

 

Fiilistele Lifeness-tapahtuman tunnelmia galleriassa ja varmista paikkasi nopeasti!

 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:

      www.lifeness.fi

      LIFENESS Events
      Krista Helanto
      0500 512312
      krista.helanto@lifeness.fi