HOTELLIN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan vastaanotostamme sähköpostitse tai puhelimitse. Huomaattehan, että varatessanne verkkokaupasta voimassa ovat verkkokaupassa ilmoitetut varaus- ja peruutusehdot.

 

MAKSUTAVAT - Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät kansainväliset luottokortit.             

VAHVISTAMINEN - Huonevaraus vahvistetaan luottokorttinne numero- ja voimassaolotiedoilla.

CHECK-IN - Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 14:00 alkaen saapumispäivänä. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18:00 saakka, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu.

CHECK-OUT - Huone on luovutettava viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Late check-out on mahdollista ostaa lisähintaan 35€.

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN - Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai on kokonaan jättänyt saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta.

HOTELLIHUONEET - Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen, vapaapääsy kuntosalille ja kylpylään. Kaikki huoneet Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100€ siivousmaksun. Vastaatte itse omista matkatavaroistanne ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi. Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta eikä pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Ottakaa aina selville, missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palo-sammuttimet sijaitsevat. Yksityiskohtaisia tietoja on hotellihuoneen oven sisäpuolella.

RAVINTOLA - Aukioloajat, menut, pöytävaraukset ja muut lisätiedot on saatavilla seuraavan linkin takaa: http://www.langvik.fi/ravintola.Vastaanotto auttaa mielellään pöytävarauksissa. 

KYLPYLÄ - Kylpyläosaton altaat, saunat, kuntosali sekä Jacuzzi Bar palvelevat arkisin klo 07:00 – 20:00 ja viikonloppuisin klo 08:00 – 20:00.

LÅNGVIK SPA -HOIDOT - Långvik Spa -hoidot on varattavissa osoitteessa www.langvik.fi/ajanvaraus  tai vastaanotostamme (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fiSuosittelemme tekemään varauksen vähintään kaksi viikkoa ennen, jotta pystymme varmistamaan haluamanne hoidon saatavuuden. Voitte tutustua hoitoihin tästä: http://www.langvik.fi/kylpyla-spa

HOIDON PERUMINEN
Pyydämme ilmoittamaan vähintään 48 tuntia etukäteen, mikäli joudutte perumaan tai sopimaan uuden hoitoajan. Mikäli perutte hoidon 24 tuntia ennen varattua aikaa, veloitamme 50% palvelun hinnasta. Mikäli varattua aikaa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitetaan koko palvelun arvo.

Mahdolliset poikkeusaukioloajat ilmoitamme kotisivuillamme www.langvik.fi/aukioloajat 

 

HUONEVARAUKSET

LÅNGVIKIN VERKKOKAUPASTA 
tai vastaanotostamme Puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi

Muistathan varata ajoissa paikkasi hemmotteleviin Långvik Spa –hoitoihin ja Långvik Bistroon. Varaukset hotellin vastaanotosta puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto@langvik.fi tai verkossa: HOITOVARAUKSET ONLINE / PÖYTÄVARAUKSET KOTISIVUILLA.